سلام وقت بخیر همسر بنده حدودا از سن ۱۱ سالگی مشکل شنوایی پیدا کرده با اینکه پرده گوش سالمه اما از سمعک استفاده میکنه ولی جدیدا خیلی اذیت میشه خواستم یه دکتر فوق العاده خوب معرفی کنید برای اینکه ببینیم میشه کلا عمل کرد گوششو که دیگه از سمعک استفاده نکنه.ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن۲۵جنسیتزنشغلکارمند مخابراتوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.
تیم تخصصی نی نی سایت در حال تکمیل است؛ اما درحال حاضر متخصص مرتبط با سوال شما در لیست تیم نی نی سایت وجود ندارد. از صبوری و حمایت شما سپاس گزاریم.