سلام پسرم از دیشب سینه مو نمیگیره فقط شیشه میخواد چه کار کنم منم بهش شیشه نمیدم از گشنگی دستاشو میخوره خواهشا بگید چه کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۴جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

دلایل پس زدن سینه مادر خیلی متفاوت هست. ممکنه به دلیل مادر و یا به دلیل شیرخوار باشه. عواملی که به شیر خوار مرتبطه مثل  - برفک دهان - تاول و التهاب لثه ها ،   دردهای ناشی از دررفتگی مفصل فک ، گوش درد، دل درد /کولیک ، درد به علت ریفلاکس معده یا مری
  ،گرفتگی بینی ، وضعیت نادرست شیرخوردن ( گرفتن پستان ) و ... میتونه باشه..در مورد مادر هم عوامل متعددی مثل احتقان پستان ، جریان سریع شیر، استفاده از عطر ، ادکلن ، اسپری ، کرم و پماد ، اسپری زیر بغل ، مواد شوینده ، صابون جدید، تغییر در طعم شیر : ماستیت ، مصرف برخی داروها ، ورزش های سنگین ، غذاهای مصرفی، برخی  تغییرات هورمونی مانند تخمک گذاری ، پریود ، بارداری ، استفاده از قرص های ضد بارداری و حالات روحی - روانی مادر مثل اضطراب و استرس مادر ، مشاجرات لفظی ، فریاد کشیدن ، واکنش مادر به گازگرفتن شیرخوار، جابجایی کودک همراه با خشونت ، بغل کردن و شیردادن کودک دیگر یا تغییر چهره مادر (با آرایش و ...) میتونه باشه. به هر حال اگر پس زدن شیرمادر ادامه دار شد بایستی بررسی بشه و دلیش رفع بشه

با احترام