پرخاشگری و کتک زدن همسر

سلام. من تازه ازدواج کردم و بعداز ازدواجمون فهمیدم همسرم مرد عصبی هستش  و مدام ایراد میگیره خسته شدم .همه کارهای خونه رو درست انجام میدم ولی اون میگه  توی خونه فقط بلدی ظرف بشوری و این خیلی منو اذیت میکنه دیشب داشتم شام میخوردم سر یه نوشابه خوردن کوچیک منو زد . یعنی جوری زد توو فرق سرم که گفتم الان میوفتم می میمرم به خودشم گفتم که زده توو فرق سرم بعد از آروم شدنش اون فقط خندید و شوخی میکرد و چون دقیقا دو هفته بعداز عروسیمون شروع کرد به کتک زدن من به طور وحشتناک تهدیدش کردم که اگه یکبار دیگه دست روی من بلند کنه میرم پزشک قانونی و اون یکم ترسید و حالا امروز صبح به من پیام داده که نزار کار به جاهای باریک بکشه و اگه دوباره ادامه بدی طلاقت میدم منظورش از حرفش همین بود . تو رو خدا کمکم کنید نمیتونم به خانوادم چیزی بگم چون هم اون عاشقم بوده و هم من و بخاطرش جلوی خانوادم وایستادم

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلخانه داریوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
مهارت مدیریت خشم آموختنی ست و باید تمرین کنید
گاهی ابزار خشم بصورت فیزیکی و فحش است و گاهی با کنایه و حتی لبخند
همسر شما خشم خود را خشونت فیزیکی نشان میدهد
شما چطور؟ وقتی عصبانی هستند شما چه میکنید گاهی حتی سکوت طعنه آمیز نیز میتواند ابزار خشم منفعلانه باشد که فرد مقابل را عصبانی تر می کند با خود میگویی مگه من چیکار کردم که آنقدر عصبانی شد!!!
در این موضوع که همسر شما باید مهارت کنترل خشم را بیاموزد شکی نیست
اما شما نیز باید چند نکته را در نظر بگیرید
هنگام عصبانیت ایشون، شما نیز پرخاش نکنید به اصطلاح جواب موشک در موشک نکردن یعنی گفته باید بشنوه، اون توهین می‌کنه منم میکنم، این به ارتباط لطمه میزند
وقتی ایراد میگیرد بجای پرخاش کلامی چیت کمه، من که همه کار کردم، بی لیاقتی ازش سوال کنید، چی اذیتت میکنه، حتی اگر گفت همه کارات باز بپرسید میشه بیشتر توضیح بدی میخوام بدونم و خودمو با چشم و نگاه تو بشناسم
گفتگو کردن بدون قضاوت، شرطی اساسی دارد و آن پذیرش فرد مقابل است یعنی او حس کند شما جزیی از وجودش هستین و بدون ناراحتی و خجالت بتواند هرچی میخواهد بگوید حتی اگر زنجیدید همون لحظه به روش نیاورید، گام بعدی درک احساسات فرد است یعنی اون موضوع چه احساسی درفرد ایجاد کرده خشم، ناراحتی، ترس یا نگرانی
وقتی احساسات درک نشوند همه بصورت پرخاشگری ابراز می شوند مثلا از همکارش ناراحته آمده خونه و نتوانسته به شما بگه، بجاش از غذای شما ایراد میگیرید شما هم در مقابل دفاع میکنید و اینگونه دعوا و خشونت پیش می آید
نکته مهم بعدی تهدید نکنید ،طلاق میگیرم ولت میکنم بیچاره  ات میکنم، چون آب و صابونی ست که به ریشه گیاه رابطه می‌ریزید ممکن است او اوایل بترسد و بعد دفاع کند و این باعث میشود بجای حل موضوع اوضاع وخیم تر شود
فعلا لازم نیست خانواده در جریان باشند چون زندگی مستقل شما کشتی هست که شما و همسرتون سکان آن را به‌دست گرفته است و باید یاد بگیرید خودتان با بحران ها کنار بیایید.
مطالعه کتاب پنج زبان عشق گری چاپمن جلد قرمز و هفت اصل ازدواج موفق جان. گاتمن در یادگیری داشتن رابطه موفق به شما کمک خواهد کرد.لطفا داشتن رابطه آرام را تمرین کنید حداقل برای چهل روز
اگر همسر شما به پرخاشگری خود ادامه داد به یک مشاور در حوزه زوج درمانی مراجعه کنید و به کمک ایشون اگر لازم شد خانواده خود را در جریان امور قرار خواهید داد
زندگی تان آرام و سرشار از لحظات ناب عاشقی🌹🌹🌹