جوش های ریز دختر 9 ماهه

با سلام. دختر نه ماهه ای دارم که از کمر به پایین بعضی مواقع جوش های ریزی میزنه که اگه پماد استفاده نکنم زیاد میشه و یه تیکه کامل میگیره بعدشم سر سفید میشه واسه همین همش کالاندولا استفاده میکنم مای بی بی هم استفاده نمیکنم و دستشویی میبرمش و فقط شلوار تنشه مشکل چیه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸جنسیت زنشغل خانه داروضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.
تیم تخصصی نی نی سایت در حال تکمیل است؛ اما درحال حاضر متخصص مرتبط با سوال شما در لیست تیم نی نی سایت وجود ندارد. از صبوری و حمایت شما سپاس گزاریم.