جیغ زدن کودک یک سال و نیم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 43 بازدید 2 تبادل تجربه

با عرض سلام و خسته نباشید

بچه یک سال و نیمم خیلی جیغ میکشه.ازش چیزی بگیری و کاری برخلاف میلش انجام بدیم جیغ میزنه.خلاصه صداشم تیزه اعصابمو خورد کرده.نمیدونم چیکارش کنم

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیت زنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر عزیز سلام. به صورت هماهنگ با پدر، در برابر خواسته هایی که با جیغ و داد دارد، تسلیم نشوید. فرزند شما باید متوجه شود که جیغ زدن و گریه کردن تاثیری در تغییر نظر شما ندارد. در زمان جیغ زدن به او بی اعتنا باشید، خود را مشغول انجام دادن کاری کنید (گوشی، ظرف شستن و ...)، اصلا نگاهش نکنید و با او حرف نزنید. کوچک ترین واکنش چه منفی چه مثبت منجر به تقویت رفتار نامطلوب فرزند شما می شود.
بعد از آرامش او و خود، اصلا مسئله را یادآوری نکنید. سرزنش نکنید. کاملا بی اعتنا رفتار کنید. کم کم این رفتارها خاموش می شوند. این تکنیک نیاز به صبر و حوصله شما و همسرتون دارد. اگر با این تکنیک نتیجه نگرفتید، باید روش های تنبیهی را پیش بگیرید. اما نه تنبیه بدنی! در حد گرفتن یک اسباب بازی مورد علاقه، محرومیت از پارک رفتن و ...
موفق باشید

تجربه شما

بازهم ازشما منونم

حتما این روند را ادامه میدم و شما رو در جریان قرار میدم

خیلی ممنون از راهنمایی شما

بی اعتنایی رو که در پیش یگیرم بیشترجیغ میزنه

مخصوصا اگر در جمع باشم بقیه همش میگن ساکتش کن مجبورم خودمم هی بگم ساکت جیغ نزن یا اون وسیله ای که میخواسته را بهش بدم

اگه هم بغلش کنم از محل دورش کنم من رو میزنه یا گاز میگیره

خیلی ناراحتم برای این مسئله تو رو خدا یه راهی پیش پایم بگذارید

@سوگندجانم

بله کاملا درجریان این نوع رفتارها هستم. متاسفانه این مسیر کمی سخته و باید صبوری به خرج بدید. در منزل که مشکلی نیست و میتونید این روند رو اجرا کنید. در اماکن عمومی، مهمانی ها و جمع ، کمی دشوارتره ولی واقعا لازمه که این کار انجام بشه. تا بهترشدن شرایط از این فضاها دوری کنید. در مورد گاز گرفتن شما، اصلاااا اجازه اینکار رو ندید و کاملا جدی رفتار کنید. هرزمان اینکار رو کرد، با غضب به چشماش خیره بشید و بگید نه!  و بعد از خودتون دورش کنید. پرخاشگری نکنید. فقط قاطعیت خودتون رو نشون بدید.  اگر نیاز به حمایت و مشاوره حضوری دارید، توصیه میکنم حتما اینکار رو انجام بدید.