سلام. امروز دخترم چهار ماهش رو تمام کرد بردمش بهداری وزنش کردن ۵ کیلو و۹۰۰ گرم بود بدو تولد ۲/۹۰۰ بود دکترش گفت وزنش اصلا خوب نیست باید بهش غذا بدی منم بهش سرلاک دادم همشو بالا آورد هرچی بهش میدم بجز شیر بالا میاره. ویتامین آ د و مولتی ویتامین هم بهش میدم خیلی خیلی ضعیف شده چیکار کنم و چی بهش بدم خواهشا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

نگرانی خاصی نداره. وزنش گرچه خیلی خوب نیست اما اونقدرها هم بد نیست! شما می تونید از شیرخشک هایی مثل سوپرامیل استفاده کنید که وزن گیری بهتری دارن. در صورت تجویز سرلاک توسط دکترشون میتونید از سایر طعم ها استفاده کنید. چون ممکنه به اون طعم خاصی که نوزادتون دوست نداشته واکنش نشون بده. سرلاک های برنج، میوه ای و ... انواع مختلفش هستن. اما با توجه به وزن فعلیش لزومی یه مصرف سرلاک در این سن نیست. از شیرخشک سوپرامیل استفاده کنید

با احترام