مشکلات خانوادگی و احساس اضطراب و افسردگی

سلام. من یه خانواده پر جمعیت دارم ولی از‌ پدر و مادر و خواهرام متنفرم تنهایی رو خیلی دوست دارم از خونه زیاد بیرون نمیرم دوست آنچنانی هم ندارم و علاوه بر این اضطراب و افسردگی و خود بیمار انگاری هم دارم به نظرتون من چه مشکلی دارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۳جنسیت زنشغل بیکاروضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

دلیل این احساس بد نسبت به خانواده تون چی می‌تونه باشه

تنفر یعنی آنقدر نسبت بهشون حس بدی داشتن که دوست ندارم وجود داشته باشن

بیان احساسات با شدیدترین لحن باعث میشود اول روی خودتون تاثیر بدی داشته باشه

لطفا برای اینکه دقیق تر بدانید چی باعث میشه از خانواده دلزده باشید

جدولی تهیه کنید

موقعیت های مختلف خانوادگی خود را بنویسید مثلا خواهرم بی اجازه موبایلمو برداشت

احساسات خود را نسبت به اون موقعیت یا رفتار یکی از افراد خانواده بنویسید مثلا ناراحت شدم عصبانی شدم

چه فکری کردید مثلا با خودم گفتم چقدر راحت حریم منو نادیده میگیره

رفتارتون چی بود مثلا داد زدید

و در آرامش فکر کنید چه رفتار جایگزینی می‌توانستید انجام دهید که هم احساست را نشان دهد هم تنش ایحاد نکند مثلا خواهر جان لطفا موبایلمو لازم داری به خودم بگو

گام بعدی

توضیح ندادید که آیا تحصیل کرده است یا مهارتی را دنبال کرده است یا خیر

علایق و کارایی که دوست دارید را لیست کنید (از عملی ترین تا تخیلی ترین)

کدام یک از انها با شرایط شما هماهنگ است و میتوانید شروع کنید

داشتن هدف و انگیزه از میزان غم شما خواهد کاست

هر مهارتی احساس کارآمدی در فرد بوجود می آورد

ورزش های آرامش بخش و تمرین تنفس را فراموش نکنید

ورزش های آرامش مانند یوگا

تمرین تنفس روزی سه بار در روز هر بار ده بار دم عمیق مانند بو کردن یک گل تا چهار در دل خود بشمارید بازدم مانند فوت کردن شمع

برای مطالعه بیشتر میتوانید از کتاب چهل فکر سمی در مورد اضطراب و افسردگی رامین کریمی مراجعه کنید

شاد باشید🌹🌹🌹