سلام خسته نباشید. دو شب پیش تکه ای زاج آغشته به عسل طبیعی رو وارد واژن کردم الان احساس درد و سوزش دارم و ورودی واژن ملتهب ، دردناک و بسیار خشک و به حالت دانه دانه شده چیکارکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن32جنسیت زنشغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است به پزشک مراجعه نمایید تا معاینه شده  وعلت مشکل شما بررسی شود موفق باشید.

تجربه شما

سلام .

منم زاج گذاشتم برای پلیپم.

شب تا صبح خیلی میسوخت ولی بعدش درد نداشتم .

یه مایع پنیری شکل از واژنم میاد بیرون . بنظرتون چیه و چیکار کنم؟

@عسل۲۲

سلام دوست عزیز برای بررسی و پیگیری باید به پزشک مراجعه نمایید تا معاینه شده و برای شما سونوگرافی درخواست شود موفق باشید.