مشاوره ازدواج و شناخت از طرف مقابل

سلام و درود خدمت شما...من خواستگاری دارم که شکر خدا باهم از تمام شرایط تناسب و تفاهم داریم...من ۲۳سالم و ایشون ۳۵سالشونه من پخته تر از سنم هستم و از لحاظ بلوغ فکری باهم تناسب داریم پس از تحقیقاتی که کردم متوجه شدم که ملاک از سن، سن عقلی و عاطفی و روانی است که ما  باهم داریم در ضمن  کنار هم آرامش داریم و سازگاری و انعطاف پذیری و تفاهم و همچنین درک متقابل هم بین ما هست....میخواستم بدونم با این توصیفات آیا مسئله دیگری هم هست که راجبش بخوام تحقیق کنم ...من سعی کردم با شناخت از طرف مقابلم تمام این جوانب را بسنجم...ممنون میشم راهنمایم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن۲۳جنسیت زنشغلوضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
دوست خوبم اشاره نکردید چه مدت است در دوره  شناخت و آشنایی هستید.
موضوع مهم در اختلافات سنی این است که ببینید از نظ هیجانی چقدر با هم هماهنگ هستید. برفرض مثال در پنج سال آینده  شما دختر بیست وهشت ساله هستید در اوج جوانی و خواستگارتان چهل ساله می شود شروع دوره میانسالی. اگر شما  و یا حتی ایشان نتوانید خودتان را باهم وقف دهید ممکن مسائلی رو داشته باشید. مثلا شما نیاز به شور وهیجان تفریحات مهیج . مسافرت . مهمانی و یا رابطه رمانتیک داشته باشید اما طرف مقابلتان همچین نیازی نداشته باشد . البته  ویژگی شخصیتی هرکدام از شما هم تاثیر گذاراست.
می توانید در مورد اهداف وارزشهای زندگی تون باهم صحبت کنید. مثلا مهم ترین ارزش زندگی من تحصیلم است .یا کار. سلامتی. تفریح و.. لیستی از ارزشهای خودتان تهیه کنید و ایشون هم همینطور و با هم درمورد تفاوتهای که باهم دارید صحبت کنید. و یک لیست جدید مشترک ارزش بنویسید که به نیازهای هردوی شما توجه شده باشد.
درمورد رضایت خانواده ها صحبت کنید. تمایز یافتگی هردوی شما نسبت به خانواده  در حال حاضر در مورد مسائل زندگی تان به حرف چه کسی فقط توجه می کنید. به خانواده تان وابسته هستید و یا می توانید به تنهایی در مورد مسائل زندگی تان تصمیم بگیرید.
چه الگوی ارتباطی باهم دارید. مثلا ممکن یک نفر سلطه گر و نفر مقابل سلطه پذیر باشد.یک نفر توقع داشته باشد همیشه حرفش رو به کرسی بنشاند و طرف مقابل همیشه گوش دهد واز حقش دفاع نکند.
آیا ویژگی شخصیتی درونگرا و برون گرا دارید. چقدر می توانید باهم در این زمینه هماهنگ باشید مثلا یک نفر برونگراست همیشه دوست داره توو مهمونی باشه طرف مقابل خسته میشه تنهایی و کتاب خوندن وفیلم دیدمن رو ترجیح میده. و...
ما پنج نیاز اصلی داریم ...نیاز به عشق. احترام. امنیت. بقا. تفریح...بررسی کنید هر کدومتون کدام یک از نیازها درون شما پررنگ  کدام کمرنگ است و چه تفاوتهای باهم دارید. اگر نیاز به عشق یک نفر بالا باشد اما طرف مقابل نیاز به تفریح ممکن نتوانید به نیازهای هم پاسخ دهید.
چقدر در مورد احترام. عشق. تعهد اطلاعات دارید.
تفاوتها وخصوصیات زن و مرد را میشناسید. مهارتهای زندگی زناشویی را آموختید.
خط قرمزهای اخلاقی و رفتاری تان چیست
حتما در مورد روابط زناشویی صحبت کنید... نیاز خود را چقدر میدانید.تمایل دارید درهفته و یا ماه چقدر رابطه داشته باشید. ممنوعیت های جنسی هر کدومتان چیست و..

پیشنهاد می کنم حتما از مشاوره پیش از ازدواج کمک بگیرید

پایدار باشید