علت ترشحات زیاد واژن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 118 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. ترشحات بسيار زيادی دارم. نزديک به يک هفته ست اينقدر زياده مثل ادرار بی رنگ يهو ميريزه و روی شورتم يكم سفيد رنگ ميشه. خيلی زياده. الانم امكان دکتر رفتن ندارم. ميشه راهنمايی كنيد؟  ٨ ماهه ازدواج كردم و باردارم نيستم

اطلاعات تکمیلی

سن١٨جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر شما سوزش و خارش ویا التهاب واژن دارید ویا رنگ ترشحات شما سبز ویا زرد است و یا ترشحات شما بوی بدی می دهد نشانه عفونت  است ونیاز به معاینه وجود دارد موفق باشید

تجربه شما

اگر بو نداشته باشه و سفید رنگ است مشکلی نیست ترشح عادی است در بعضی خانمها شدیدتره