توو خونه بی حوصله و گوشه گیر و افسرده شدم.

چیکار کنم از این حالات در بیام؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۷جنسیتزنشغلدانشجووضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

نداشتن برنامه و اهداف کوتاه مدت و بلند مدت انگیزه را کاهش میدهد

شرایط موجود خود را بیان نکرده اید که این احساس خمودی و در خونه بودنتون علت خاصی دارد یا خیر

اما برای داشتن احساسی بهتر:

کارهایی کوچک هنری که علاقه مند هستید انجام دهید آفریدن یک اثر هنری دستی لذت بخش است مثل بافتن، نقاشی، سفال حتی اگر امکان رفتن به کلاس را ندارید میتوانید از آموزش های اینترنتی استفاده نمایید

کتاب خواندن

و داشتن ورزش و تمرین تنفس عمیق روزانه نیز می تواند کمک کننده باشد

دلیل دیگر برای احساس کسالت ممکن است آرزوهای بزرگ و غیرقابل دسترس باشد، خواسته های خود را بنویسید و برای رسیدن به آنها قدم های کوچک و خرد شده داشته باشید

راه رفتن آهسته و پیوسته بیشتر قابل دسترسی ست تا برنامه های بزرگ و سنگین

رابطه دوستانه خود را گسترده کنید حمایت عاطفی از نزدیکان بسیار دلگرم کننده است

و نوشتن بیشترین کمک را می کند حس های خوب خود را بنویسید و نگه دارید

ناراحتی و عصبانیت خود را روی  کاغذ منتقل کنید و بعد پاره کنید و دور بریزید

روزهای زندگی تون پر از نشاط و شادابی باشد🌹🌹🌹