سلام جناب آقای دکتر فرح بخش.  راهنمایی کنید چگونه لاغر کنم ؟ بیست کیلو اضافه وزن دارم.  سن بنده ۲۷ و قد ۱۷۲ و  وزنم ۸۵ است

اطلاعات تکمیلی

سن۲۷جنسیتمردشغلازادوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب و احترام. اگر بدن را به ظرف آبی تشبیه کنیم برای کم شدن آب ظرف یا باید ورودی را کاهش دهیم و یا باید خروجی را افزایش دهیم. کاهش ورودی همان مدیریت غذای دریافتی است و افزایش خروجی اضافه کردن فعالیت فیزیکی است. حال اینکه چگونه غذایمان را مدیریت کنیم بهتر از الگوهای صحیح تغذیه مثل بشقاب من استفاده کنیم و با برنامه گامهای کوچک آهسته آهسته به پیش برویم. به این ترتیب شما طی 4 ماه به وزن اید ه آل خود دست خواهید یافت.