سلام... من ۲۷ سالمه... تقریبا یه هفته ست که روزی یک چهارم لووتیروکسین شروع کردم...هیپوتیروئیدی ساب کلینیکال دارم... دو روزه که پریودم عقب افتاده. بی بی چک زدم که منفی بود...میتونه به خاطر قرص باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۷جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

دليل قطعی براي نامنظمی قاعدگيی دال بر مصرفقرص لووتيروكسين وجود ندارد.

ولی اگر در ماه های آتی هم همچنان بينظمی در قاعدگی خود مشاهده كرديد بررسی های بيشتر بکنید توسط متخصص زنان يا ماما صورت بگيرد تا دليل اصلی مشخص شود.

در ضمن بهترين زمان تست بارداری ٥ تا ٧روز بعد از تأخير در شروع قاعدگيست.

"مركز مشاوره و خدمات مامايی مهرآسا"