علت و درمان نفخ شکم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 152 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام

بعد از هر غذایی که میخورم نفخ زیادی دارم از داروهای گیاهی استفاده کردم ولی تا قطع میکنم بازم نفخ دارم چیکار کنم خسته شدم 😣

اطلاعات تکمیلی

سن۳۵جنسیت زنشغل بیکاروضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام.
بهتر است علل نفخ را یک به یک بررسی کنیم. مثلا آیا شما رژیم غذایی یا عادات غذایی نامناسبی دارید؟ آیا دچار استرس و اضطرلب هستید ؟ و یا اینکه مبتلا به عفونتی در معده به نام هلیکو باکتر هستید؟در صورتیکه هر کدام باشد با علت زمینه ای درمان شود تا مشکل برطرف گردد.

تجربه شما

منم همینطوریم رفتم کولونوسکوپی کردم گفتن روده تحریک پذبر داری.

من مشکلم فقط نفخه...یعنی هرچی که بخورم شکمم باد میکنه حتی وقتی یه لیوان آب میخورم

خیلی دارو مصرف کردم و تاثیری نداشت .نمیدونم چیکار کنم؟