باسلام خدمت کارشناس محترم

من حدود یک هفته تا ده روز پیش جنین رو تووی 8هفته سقط کردم و بعد از اون سونوی بقایای بارداری دادم که گفتن دفع شده و چیزی مشاهده نمیشه. هم دکتر خودم و هم دکتر سونو گفت. حالا خونریزیم کم شده بود تا حد لکه بینی بعد دوباره یکم بیشتر شد اما خونریزی به رنگ صورتی هستش از پریودی هم کمتر، ناگفته نماند که حمام هم رفتم، آیا حمام رفتن میتونه سبب بیشتر شدن خونریزی بشه؟ خیلی نگرانم چرا لکه بینی و خونریزی من هنوز تمام نشده، آیا احتیاجه که دوباره به پزشک مراجعه کنم؟ تورو خدا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام. تا دو هفته احتمال كم و زياد شدن خونريزى هست ولى بعد از اون بايد آزمايش خون براى بقایاى باردارى وسونوگرافى انجام بدید.