بی حرکتی جنین در هفته 22 بارداری

سلام وقتتون بخیر . من آخر هفته ی22  هستم و حرکات جنین  رو با اینکه خلفیه و بچه ی دوممه دیر احساس کردم. از هفته بیست احساسش کردم اونم خیلی کم . ولی از دیروز تکون نخورد . فکر کردم تا صبح تکون میخوره . چیز شیرین خوردم و دراز کشیدم ولی بازم نشد . خوردم به تعطیلات و دکترم نیست .چیکار کنم ؟خیلی نگرانم . از طرفی حس میکنم سینه هامم شل شده . 😪یعنی اتفاقی افتاده ؟

اطلاعات تکمیلی

سن27جنسیت زنشغل خانه داروضعیت

ت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید بهتر است یک عدد کمپوت ترجیحا گلابی میل نموده و یک ساعت در یک اتاق ساکت به پهلوی چپ بخوابید در یک ساعت باید حداقل ۴ حرکت احساس کنید اگر میسر نشد به پزشک مراجعه نمایید تا اورژانسی سونوگرافی انجام بدهید موفق باشید.