نحوه درخواست طلاق از طریق مهریه

با سلام. حدود 1 ماه و نیمه عقد کردم. از همان هفته اول متوجه شدم شوهرم مرد دلخواه من نیست. از نظر اخلاقی جنسی و... هیچ تناسبی نداریم. درضمن کار درستو حسابی هم نداره و تنبله. می خوام طلاق بگیرم ولی اون راضی نیست. چه کار کنم تا راضی به طلاق شه? مهریه م 114 سکه ست. از طریق مهریه میتونم تحت فشار بزارمش؟

اطلاعات تکمیلی

سن31جنسیتزنشغلبیکاروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام و وقت بخیر

دوست عزیز، باید بهتون بگم درخواست طلاق و درخواست مهریه دو عنوان جداگانه هست،و لزوما با هم مطرح نمیشود. شما از طریق توافق با همسرتون در مهر میتونید اون را راضی به طلاق توافقی کنید،و یا هر توافق دیگری، تنها راه تحت فشار قرار دادن برای طلاق از طریق مهریه همین مورد توافق هست،به طور مثال توافق بفرمائید که در ازای مهریوتون ،طلاق و جدایی صورت بگیرد.

موفق باشيد