ترشحات زردرنگ بعد از فریز و احتمال عفونت

نزدیک به چهل روز است که فریز انجام دادم. بعد از معاینه اولم دکتر گفت که خیلی بهتر شده و دارویی نداد تا دوماه بعد که دوباره برای معاینه برم. حالا نزدیک چهل روز از فریزم گذشته زیر دلم درد دارم و ترشحات غلیظ زرد دارم. آیا این ترشحات مربوط به فریز است یا عفونت مجدد؟ نگرانم .

اطلاعات تکمیلی

سن۳۰جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز اگر سوزش و خارش ندارید و ترشحات شما بوی بدی نمی دهد نشانه عفونت نیست موفق باشید.