اعتیاد و بی میلی جنسی همسرم

سلام. خانمی هستم ۳۲ساله که ۱۰ ساله ازدواج کردم. ۸ماهه زایمان کردم. متاسفانه همسرم معتاد هست و توو این ۸ ماه اصلا میل جنسی نداشته. علتش چیه؟ از قبل میدونستم اعتیاد داره ولی اینطور اصلا نبود. علتش چیه که میلی نشون نمیده؟ بخاطر اعتیاده؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور ترک اعتیاد و نوجوان

با سلام دوست عزيز
ممنونم كه ما رو انتخاب كردين
اينكه ميل جنسی همسر شما كاهش پيدا كرده میتونه به دليل اعتياد باشه، ولی شما فرمودين كه بعد زايمان حس بی ميلی جنسی تو همسرتون به وجود اومده؛ كه اين خودش مي تونه يكی از دلايل ديگه كاهش ميل جنسی همسرتون باشه. فقط خانوم ها نيستن كه بعد از زايمان دچار افسردگی ميشن، اين حالت در موارد كم تو آقايون هم ديده ميشه، اينكه الان مركز توجه شما نوزادتون هست و مقدار توجهتون بنا به اقتضای شرايطتون نسبت به همسرتون كم شده ميتونه يكی از عوامل باشه. اينكه ممكنه رو همسرتون به خاطر ورود عضو جديد فشار مالی وجود داشته باشه  و ذهن ايشون درگير حل اين مشكلات باشه.
در كل برا بعضی از والدين كنار اومدن و قبول كردن نوزاد جديد زمان بر هست. از يك طرف فرد مورد بحث، جزئی از والدين هست - از گوشت و تن خودشون - و از طرف ديگه پدر نمی تونه ورود فرد جديد رو قبول كنه و دچار تعارض ميشه و حالت انزوا به خودش ميگيره.
شما بهترين كاری كه می تونيد انجام بدين اين هست كه وقتي همسرتون خونه هستن مركزيت توجه رو از نوزاد برداريد و حدالامكان توجهتون رو به همسرتون معطوف كنيد، تا ايشون بدونن كه مثل سابق براتون مهم هستن و ورود فرد جديد هيچ خللی تو جايگاه ايشون ايجاد نكرده است