عدم توانایی نشستن در کودک 2 ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 928 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید خدمت مشاوره محترم. پسر من توو ۲۷هفته حاملگی بدنیا اومد با وزن ۱۰۵۰گرم، الان ۱۳ماهشه با کمک کمی میتونه بشینه بعدش میفته. نمیتونه تعادل شو حفظ کنه، ولی چهار دست و پا میره. از پله ها هم بالا میره. خودش میتونه از جاش بلند شه فقط نمیتونه بشینه.۳۰ جلسه هم کاردرمانی بردم...بنظر شما باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۶جنسیتزنشغلکارمندوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. در مورد مساله ی دلبند شما باید عرض کنم که مرحله ی چهاردست و پا رفتن در مراحل رشد حرکتی کودکان، بعد از نشستن قرار دارد. پس کودک شما توانایی کنترل تنه و حفظ تعادل را دارد. احتمالا اگر در حین نشستن اطراف کوچولو را با بالش یا اجسام نرم پر می کنید یا خودتان اطرافش می نشینید ک در صورت افتادن جلوی آسیب را بگیرید، همه را حذف کنید تا فرزندتان مجبور شود جهت حفظ تعادل نشستن تلاش بیشتری کند. حتی اگر به قیمت افتادن و درد گرفتن سر کودکتان در دفعات اول باشد. می توانید از تخته تعادل برای افزایش تعادل فرزندتان استفاده کنید یا این که سینی فلزی روی فرش بگذارید و کوچولو را در سینی گذاشته و به جلو و عقب یا چپ و راست حرکت دهید. در صورت عدم پاسخگویی تمرینات ارائه شده حتما به متخصص مغز و اعصاب کودکان مراجعه کنید.

تجربه شما

سلام خسته نباشید پسرم یک سال و دوماهه هست و از ده و نیم ماهگی راه میره اما از یکسالگی عدم تعادل در راه رفتن داره. انگار سرش گیجه. وموقع نشستن خودش رو به عقب میبره انگار حال نداره صاف بشینه. آزمایش خون و ادرار دادیم که کم خونی و کمبود ویتامین دی داشت. لطفا بگید دلیل این عدم تعادلش چیه؟ خیلی نگرانم

با سلام کودک من هم این مشکل را دارد با این فرق که تازه وارد ۹ ماه شده امروز روی سینی با اون تمرین کردم با تکیه به سینی و گذاشتن دستش روی سینی تعادل خود را حفظ میکند به نظر شما مشکل خاصی نیست؟ و تا چه مدت با این تمرین کودکم میتواند بنشیند؟ چقدر باید تمرین کنم الان براش کلیپ گذاشتم و تو سینی رهایش کردم که مشغول دیدن باشد به نظر شما این کار درست است لطفا راهنمایی کنید نگرانم اما نمیخوام فعلا همسرم را نگران کنم و چیزی بگم .با تشکر از پاسخ گویی شما

@شایناد

سلام وقتتون بخیر. در مورد کوچولوی شما به دلیل این که سن کمتری دارد و ۹ ماهگی سنی است که نوزادان تازه وارد چهاردست و پا می شوند، تمرینات گفته شده پاسخ مناسب تری خواهد داشت. نگران نباشید و به مدت یک الی دو ماه تمرینات را ادامه دهید. تمرینی که خودتان نیز اضافه کردید کمک کننده است. در کنار این تمرینات، کوچولوی خود را به سینه خیز رفتن تشویق کنید و شرایط را برای چهاردست و پا رفتنش مهیا کنید تا به امید خدا پیشرفت مناسبی از دلبندتان ببینید. در صورتی که پاسخ مناسبی از تمرینات دریافت نکردید به متخصصین مغز و اعصاب کودکان مراجعه کنید.