ERS بالا در آزمایش خون

سلام مشاور عزیز. من مرداد ماه آزمایش خون دادم و ERS بالا بود، به دکتر نشون دادم و گفت چیزی نیست ولی آزمایشتو تکرار کن . میتونه علایم روماتیسم باشه ولی چون توو نزدیک پریودت آزمایش دادی احتمالا از اونه. حالا فکرمو مشغول کرده و میترسم برم آزمایش بدم لطفا کمکم کنین خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن30جنسیتزنشغلکارمندوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیزم بهتره نگران نباشید و همونطور که پزشکتون گفتن ازمایشتون رو تکرار کنید چون تا جواب ازمایش مشخص نشه نمیشه تشخیص گذاشت