ثابت شدن وزن در رژیم لاغری

با عرض سلام و خسته نباشید. من 170 قدمه و 81 کیلو وزنمه. هرچی تلاش میکنم اصلا وزنم کم نمیشه. روزی یه ساعت ورزش میکنم و داروهای گیاهی افزایش دهنده سوخت و ساز مصرف میکنم. رژیم هم دارم. برای میان وعده هام همیشه چای با دو حلقه ساقه طلایی یا یه دونه میوه یا نخود چی میخورم. برنج هفته ای یه بار یه کفگیر میخورم. شبها اصلا برای شام سرخ کردنی و مواد نشاسته ای نمیخورم. بیشتر نون و پنیر سبزی میخورم یا آش و سوپ. خیلی رعایت میکنم ولی کم نمیشه اصلا. چیکار کنم؟ آیا شما رژیم خاصی معرفی میکنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن25جنسیتزنشغلدانشجووضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

شما میزان متابولیسم بدنتون پایین آمده و ادامه این روند هم کمکی به کاهش وزنتون نمیکنه. یادتون باشه الزاما کم خوردن منجر به کاهش وزن نمیشه و ممکنه روند کاهش وزن رو به مدت طولانی دچار توقف بکنه. شما نیاز به یکسری رژیم های خاص دارید که متابولیسمتون اصلاح بشه. به علاوه اینکه ورزشتون رو باید یک مدتی تغییر بدید. تغییر ورزش کمک زیادی به این موضوع میکنه

با احترام