خارش و قرمزی کل بدن

خواهر من به مدت شش هفت ساله ک بیست و چهار ساعت خارش کل بدن همراه با قرمزی داره که با هر نوع فشار یا تماس ،کشیدگی روی پوست بدتر میشه باید هر روز آنتی هیستامین مصرف کنه و با قطع دارو مجددا خارش بر میگرده ایشون آزمایش خون های متتعددی IgE(Immunoassay)291.    Ku/L   .          AmH:51.8 pmoI/L  هست .مشکل از کجاست راهنمایی بفرمایید چه توصیه و راهکاری دارید که ایشون واسه بهبودی انجام بدن.

لازم به ذکر خواهرم تست آلرژی غذایی هم انجام داده و مشکلی از لحاظ حساسیت به غذا نداشته

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن۳۰جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.
تیم تخصصی نی نی سایت در حال تکمیل است؛ اما درحال حاضر متخصص مرتبط با سوال شما در لیست تیم نی نی سایت وجود ندارد. از صبوری و حمایت شما سپاس گزاریم.