بارداری با لتروزول و اچ ام جی

سلام. من 23 ساله هستم و سندروم تخمدان پلی کیستیک دارم. یک سال بدون درمان اقدام کردم اما باردار نشدم. الان 5 ماهه که گلوکوفاژ و دوفاستون مصرف میکنم. یه دوره لتروزول خوردم اما هیچ فولیکولی نداشتم دوره ی بعد لتروزول و یه آمپول اچ ام جی زدم و سه تا فولیکول 10 و 11 و 12 داشتم.

دکتر برای این ماه دوباره لتروزول و 2 تا اچ ام جی تجویز کرده. ممکنه فولیکولام به 18 و 19 برسه؟ یا باید خیلی بیشتر از اینا منتظر بمونم؟ یه قرص دگزامتازون هم دادن اون برای چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن23جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام. قرص تا حدى ميتونه در آزاد سازى تخمک اثر كنه دگزامتازون هم تا حدودى مثل گكوفاژ اثر ميكنه.
مسئله مهم پوسته ى ضخيم تخمدان پلى كيستيكه كه بايد با عمل لاپاراسكپى كوتر بشه تا تخمک بتونه آزاد بشه
به نظر من بيش از يک سال شده نابارورى و بايد لاپاراسکوپی بشید.