سلام ببخشید گرید جفتم دو است.  در هفته نوزدهم بارداری  هستم. چه کار باید کرد؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
گريد جفت يعني جواني يا پيري جفت و اينكه چه ميزان قدرت خونرساني به جنين را دارد كه از صفر تا٣ درجه بندي ميشود. هرچه سن بارداري افزايش بيابد گريد جفت بيشتر شده و در اواخر حاملگي و نزديك به زايمان به ٣مي رسد يعني با افزايش سن بارداري و جنين، جفت هم پيرتر و ضعيف تر شده و توانايي خونرساني كمتري دارد كه كاملا طبيعيست.
براي سن بارداري شما معمولا گريد ١مناسب است ولي نميتوان گفت وضعيت شما غيرطبيعيست. پزشك شما با توجه به شرايط سني و جسمي شما گريد را بررسي كرده و در صورت نياز شما را تحت كنترل بيشتري قرار ميدهد تا از وزن گيري مناسب مادر و جنين مطمئن شود.

مركز مشاوره و خدمات مامايي مهرآسا