ذخیره تخمک پایین و رژیم لاغری

با سلام

ذخیره تخمک من پایین هست در واقع با AMH= .06 اما قصد استفاده از روش هایی مثل آی وی اف و غیره رو ندارم ، آیا گرفتن رژیم لاغری میتونه روی تخمک ها هم تاثیر داشته باشه ؟ یعنی باعث ضعیف شدن اون تخمک های باقیمانده هم میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن42جنسیتزنشغلکارمندوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام.
رژیم لاغری در صورتیکه اضافه وزن داشته باشید  می تواند به افزایش توان باروری شما کمک کند چون چربیهای اضافی و زاید دور تخمدان را هم از بین می برد. البته توصیه می کنم حتما تحت نظر متخصص تغذیه رژیم را بگیرید و از رژیمهای سر خود و یا اینترنتی اجتناب نمایید. ولی اگر وزن مناسب دارید ولی تمایل به لاغری افراطی دارید بهتر است از دریافت رژیم لاغری صرف نظر نمایید.