هايپرپلازی آندومتر چیست؟

با سلام مامانم امشب سونوی واژينال داشتن. تشخيص هايپرپلازی آندومتر بود. ميشه بگين چيه و آيا خطرناكه؟

اطلاعات تکمیلی

سن٤٨جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور
با سلام،
افزایش تعداد سلولهای لایه داخلی رحم که آندومتر نامیده می شود را هایپرپلازی آندومتر می گویند.
این مساله ممکن است همراه با تغییرات غیرطبیعی هسته سلول باشد که ممکن است سلول ها را به سمت پیش بدخیمی و بدخیمی هدایت کند یا ممکن است بدون این تغییرات (خوش خیم) باشد.
لذا اولین قدم برای این بیمارها، کورتاژ تشخیصی است که همان نمونه گیری از سلولهای آندومتر است. بر اساس نتیجه پاتولوژی روی سلولهای حاصل از کورتاژ تشخیصی درمان لازم ارائه خواهد شد.
با احترام
دکتر فاطمه نیک پور
جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی