تنبلی تخمدان و تغییرات بعد از اقدام به بارداری

سلام.خسته نباشید. ببخشید من ۳ماهه قرص ضدبارداری رو قطع کردم و اقدام به بارداری کردم. دکتر گفت تنبلی تخمدان داری قبلا ۱۰ تا ۱۲ اندازه فولیکول ها بود الان ۴ تا ۶ شده با وجود اینکه هم داروی گیاهی مصرف کردم هم یک ماه متفورمین خوردم تازه پریودمم نامنظم شده این دفعه ۵روز زودتر شدم دفعه قبل ۱هفته دیرتر با زور ۲تا آمپول. میشه راهنمایی کنین باید چیکار کنم درضمن اگه دیرتر از روز تخمک گذاریم رفته باشم و فولیکول بالغ داشته باشم و آزاد بشه امکان داره توو سونوگرافی نشون نده ؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۳جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
تنبلي تخمدان يعني شما دچار كيست هاي متعدد و ريز در تخمدان هستيد كه معمولا در صورت عدم درمان منجر به تأخير در باروري مي شود.
بنابراين بايد بطور جدي دوره درماني را شروع كنيد و داروهاي مناسب تجويز شده توسط متخصص زنان يا ماما را مصرف نماييد و تا پايان دوره درمان تحت نظر پزشكتان باشيد.
فوليكول ها كيسه هايي هستند كه تخمك درون آنها قرار دارد و وقتي به سايز مناسبي برسند( بالغ شوند)، پاره شده و تخمك درون آنها آزاد ميشود.بنابراين بعد از رها شدن تخمك و تخمك گذاري ديگر فوليكولي وجود ندارد تا در سونوگرافي معلوم بشود.
معمولا تخمك گذاري در نيمه دوره قاعدگي يعني حدودا بين ١٢تا١٦روز بعد از اولين روز آخرين قاعدگي انجام ميشود كه البته در افراد مختلف ممكن است متغير باشد. تاريخ تخمك گذاري به روشهاي مختلفي قابل تشخيص است و حوالي آن توسط سونوگرافي سايز فوليكول بالغ و آماده براي تخمك گذاري مشخص ميشود.