سلام خسته نباشید

راستش سه هفته پیش سه تا بی بی چک زدم دوتا خط افتاد ولی خیلی کمرنگ .مشکوک شدم صبحش آزمایش بتا دادم که 25 از 30 بود گفت 48 ساعت بعد باید باز بدی 48 ساعت بعد رفتم 68 و نیم بود که گفت بارداری رفتم دکتر سونوگرافی نوشت سونو گرافی ساک، بارداری مشکوک نشون داد 4 هفته و 4 روز دکتر گفت احتمال بارداری خارج از رحم داری باید 7 هفته سونوگرافی بدی ولی من خیلی استرس دارم  آیا باتوجه به توضیحاتم میشه گفت خارج از رحمه؟

اطلاعات تکمیلی

سن19جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید شما خیلی زود سونوگرافی انجام داده اید وضعیت شما  برای هفته ۴ بارداری طبیعی بوده است شما علائم بارداری خارج از رحمی را ندارید بهترین زمان اولین سونوگرافی در بارداری های نرمال بین هفته ۷ تا ۸ بارداری است موفق باشید