عوارض مصرف قرص آندروستین

سلام خسته نباشید..ببخشید من موهای زاید در صورت و آکنه دارم..آیا مصرف قرص آندروستین 50 خوب است؟ عوارض بدی ندارد و باعث کاهش تخمک نمیشود؟ 22ساله هستم

اطلاعات تکمیلی

سن22جنسیتزنشغلمحصلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  پزشک معالج شما  با توجه به وضعیت هورمونی و  معاینات بالینی  این دارو را  برای شما تجویز نموده است بهتر است طبق دستور پزشک معالج خود از دارو استفاده کنید موفق باشید.