تغییر دادن مهریه پس از عقد

سلام.

من پس از اینکه  سند ازدواجم رسمی شد و عقد کردیم پدر شوهرم بخشی از مهریه که بر ذمه خودشان بود شامل دو دانگ از منزل خودشون با دو دانگ از منزلی که برای من و همسرم ساخته بودن عوض کردن یعنی گفتن حالا که خونتون آماده شده از خونه خود زوج باشه و ما فقط یک برگه دستنویس در این باره رو امضا کردیم

درصورتی که توی مهریه اصلی قید شده که دو دانگ از منزل به عهده پدر زوجه و سند رسمی هم ازش موجوده

میخواستم بدونم من میتونم طالب این دو دانگ از منزل ایشون بشم چون سند محضریشو دارم و توو سند ازدواج به عهده ایشون ذکر شده یا خیر

ممنون از لطفتون

پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

اگر شما توافق بعدی كه دو دانگ از منزل شوهرتان است را قبول و امضا نموده باشيد خير، اما اگر امضا نكرده باشيد ميتوانيد اقدام كنيد