شوهرم برای شروع رابطه همیشه دوست داره من شروع کننده باشم 2 ساله ازدواج کردیم و من از این شرایط خستم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
متاسفانه توضیحات شما کامل نیست . ایا همسر شما تمایل جنسی دارند وعلاقه به برقراری رابطه دارند ویا تا شما سمت ایشان نروید به سمت شما نمی ایند
در حین رابطه میتوانند نیازهای شما را براورده کنند یا همیشه دوست دارند نقش مغلوب را داشته باشند و شما در رابطه تسلط داشته باشید
اگر تا مدت ها سمت ایشان نروید چه واکنشی خواهد داشت؟ (برایشان مهم هست که رابطه داشته باشند؟). ایشان میدانند شما تمایلی ندارید که همیشه شروع کننده باشید ؟ در این مورد با ایشان حرف زده اید ؟
اولین بار که شما شروع کننده بودید به درخواست ایشان بوده یا تمایل خودتان ؟
بنظر شما نقش های جنسیتی شما جا به جا شده است یعنی ایشان نقش زنانه به خود گرفته و دوست دارد شما مانند یک مرد در این رابطه رفتار کنید
باید بررسی شود که در بقیه ابعاد زندگی هم ایشان دوست دارند حمایت شوند ویا در حین رابطه فقط دوست دارند شما شروع کننده باشید و خیلی موارد دیگر که باید بررسی شود
میتوانید گاهی غیر مستقیم خواهان این رابطه شوید و ایشان را به سمت خود ترغیب کنید مثلا پیامهای عاشقانه نوع پوشش در لباس و حرکاتی که باعث جلب توجه ایشان شود و به سمت شما بیایند
پیشنهاد میکنم برای حل این مشکل به یک سکس تراپیست مراجعه کنید چرا که ادامه این روال میتواند شما را دلزده کند