عوارض قرص برای عفونت در شیر دهی

سلام .من دچار عفونت شدید شدم بچم شش ماهشه دکتر با وجود اینکه میدونست بچم شیر خواره به من قرص مترونیدازول ۲۵۰ و کپسول فلوکونازول۱۵۰داد حالا چند شبه بچم نمی خوابه و تا صبح گریه میکنه تبم داره آیا میتونه عوارض این دارو باشه چیکار کنم اگه قطعش کنم عفونتم بدتر نمیشه یا اینکه دوباره برگرده البته پماد دالاگ ۲درصدم داده لطفا زود جوابمو بدین میترسم برای بچم مشکلی پیش بیاد چون دارم مصرف میکنم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به اینکه کودک شما تب  دارد بهتر است به پزشک متخصص کودکان مراجعه نمایید تا معاینه شود معمولا برای خانمهای شیرده قرص مترو نیدازول تجویز نمی شود بهتر است به پزشک معالج خود اطلاع داده و  قرص را زیر نظر پزشک قطع نمایید  واز کرم واژینال استفاده کنید موفق باشید.