کمبود ویتامین دی و سقط جنین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 86 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ببخشید میشه منو راهنمایی کنید من دوتا سقط داشتم یکی پوچ یکی شیمیایی یعنی اصلا جنین تشکیل نشد. آزمایش دادم فهمیدم کمبود ویتامین دی دارم و لوپوسم پنج عدد بالاتر از رنج نرمال آزمایشگاهه .حالا دکتر به من دوتا آمپول ویتامین دی داده ماهی یکی بزنم و گفته باردار شدی باید هپارین بزنی ....حالا سوال من اینه واسه قبل بارداری نیاز نبود به من قرص پردنیزولون بده ؟ یعنی تا آزمایشم مثبت بشه و هپارین بزنم دیر نمیشه ؟ بدنم جنین و پس نمیزنه ...؟ توروخدا راهنمایی کنید نمیدونم چیکار کنم میترسم اقدام کنم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز شما باید در رابطه با بیماری لوپوس به پزشک متخصص معالج خود مراجعه نمایید تا در صورت لزوم برای شما دارو های مناسب را  تجویز کند  در ضمن زیر نظر پزشک مرکز تخصصی ناباروری باردار شوید  به محض مثبت شدن تست بارداری شما باید آمپول هپارین تزریق کنید نگران نباشید تزریق آمپول دیر نمی شود موفق باشید.

تجربه شما

ممنونم ازتون که جواب دادید مرسی