سلام. من حس میکنم باکره نیستم آخه خودمو با آینه که چک میکنم ظاهر واژنم خیلی بازه و گودی رو راحت میتونم لمس کنم .  لبه های واژنم بازن و منو نگران کرده ممکنه باکره نباشم ؟ آخه ازدواج کردم و بعد جدا شدم. اما تازگیا پیش پزشک نرفتم به دودلی و شک افتادم کمک کنید لطفا

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر رابطه جنسی داشته اید  منطقی است که به  پرده بکارت شما آسیب وارد شده  باشد شما از روی ظاهر واژن متوجه نمی شوید باید پزشک با معاینه نظر بدهد

تجربه شما

سپاسگزارم

خوب ازدواج کردید توقع دارید باکره بمونید؟