سلام

من در هفته 6 بارداری هستم یه مسافرت طولانی 6 ساعته داشتم که با زمان برگشت در همان روز حدود 13ساعت شد. نگران جنینم هستم.

از طرفی به دلیل سینوزیت شدید داروی سیفکسیم روزی یه عدد مصرف می کنم.

لطفا در این دو مورد نظرتون رو می خواستم بدونم. البته قرص سیفکسیم رو خود دکتر با اطلاع از بارداری به من داد.

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام سفكسيم مشكلي ندارد

به علت هفته بارداري كم مسافرت طولاني عارضه اي نخواهد داشت اما در سه ماهه دوم  اينطور نخواهد بود و بهتر است مسير كوتاه تر باشد