سلام نوزادم دوماه و بیست روزشه. سه روزه که مدفوع نکرده گه گاهی گاز معده اش خالی میشه ولی مدفوع اصلا. خیلی هم زور میده. قطره ی کولیف استفاده میکنم. آیا لازمه دکتر ببرمش؟ چی بهش بدم بهترشه؟

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

شما در مرحله اول مقعد نوزادتون رو با روغن زیتون کمی چرب کنید و شکمش هم آروم ماساژ بدین‌. اگر شیر خشک به نوزادتون میدید، شیر مادر رو جایگزینش کنید. اگر شیرخوارتون اشتهاش کم شده، استفراغ مکرر داشته و یا شکمش ورم کرده و یا توقف بیرون روی ادامه دار شده، حتما به پزشک متخصص اطفال مراجعه کنید.

با احترام