کتک های شوهر و پزشک قانونی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 298 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.من شوهرم وقتی کتکم میزنه ،خیلی درد میکنه بعدش،ولی اصلا کبود نمیشه،بعد دو سه یا چهار روز تازه کبود میشه. درضمن شوهرم تو این چیزها خیلی ماهره.یه دفعه که صحبت میکردیم گفت یارو دیوونه بوده،باید طوری میزده که کبود نشه.گفتم مگه داریم،گفت آره.پریشب کتکم زد،دستام و پاهام ،مخصوصا پشت ران هام خیلی درد میکنه خیلی به اونجا زد،میترسم برم پزشک قانونی،باورشون نشه.باید چیکار کنم؟ وایستم هر وقت کبود شد برم یا اینکه اون قدر خبره و کارکشته هستن که کتک خوردنم رو تایید کنن.لطفا کمکم کنید خسته شدم. فقط میخوام خلاص بشم

پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام و وقت بخیر

ازار های جسمی تماما قابل تشخیص برای پزشکی قانونی هستند،و نیاز نداره شما تا کبود شدن پوست صبر کنید،میتونید بعد از ضرب و شتم به پزشکی قانونی مراجعه کنید،در انجا اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.

موفق باشید

تجربه شما

 من شوهرم ضربه میزنه توی سرم . رفتم پزشک قانونی میگه باید کبودی یا بخیه باشه که قابل تشخیص باشه. کنار چشمم که کبوده باور نمیکرد.. اینه قانون ما. کتک بخور بعد دنبال اثبات کتک خوردنت هم باش