سلام به کارشناس مهربون که با صبر و حوصله زیاد جواب سوالات من رو میدین، یه سوال دیگه دارم البته عذرخواهی میکنم بابات این همه سوال پرسیدن،

خب من خداروشکر در حال حاظر نه لکه بینی و نه خونریزی دارم دل درد هام هم لحظه ای هستش و شدید و غیر قابل تحمل نیست، با وجود اینها و با توجه به سونو گرافی بازم هم احتمال بارداری پوچ 50 درصد هستش، و سوال دیگه اینکه وجود کیسه زرده مگه بارداری پوچ رو احتمالش رو رد نمیکنه خب واسه من هم کیسه زرده و هم ساک حاملگی تشکیل شده ، تو رو خدا یه چیزی در جواب بهم بگین تا امیدوارتر و دلگرم بشم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید  احتمال اینکه بارداری شما پوچ نباشد هست فقط باید صبر داشته باشید تا مجدد سونوگرافی انجام بدهید بهتر است آرامش خود را حفظ کنید و از استرس واضطراب به دور باشید موفق باشید