كيست هيگروما در شكم جنين

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 353 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشيد سوال قبلی من اين بود من با وجود كيست در روی شكم جنين با ابعاد حدود ٢ سانتی متر و با توجه به اينكه nt  من ١/٥ هست و از دواج فاميلی هم نيستيم و آزمايش nt هم خوب می باشد آيا فرزند من در آينده دچار مشكل می شود ؟ اينجا در شهرستان به من گفتند كه شايد اين كيست ها با ناهنجاری های ديگر همراه باشد از چه طريقی ميتوانم از سلامت جنينم مطمئن شوم بی صبرانه منتظر پاسختون هستم با تشكر.

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید  این کیست ربطی به عقب ماندگی ذهنی جنین ندارد  بنابراین جای نگرانی وجود ندارد بهتر است برای بررسی بیشتر سونوگرافی انجام بدهید موفق باشید

تجربه شما

ممنون از پاسختون