سلام من 23 سال سن دارم و قدم ۱۵۷هست.دوسال و نیم ازدواج کردم زمان مجردیم پریودام مرتب بود و ۶۰کیلو بودم اما الان ۵کیلو اضافه شده به وزنم  و پریودام نامرتب شده دلیلش هم اضافه وزنمه.الان متفورمین مصرف میکنم و رژیم طولانی مدت نمیتونم بگیرم چون بخاطر کارم مدام در رفت و آمد هستم.خواستم بپرسم رژیم جنرال موتور خوبه؟ کمکی به من میکنه یا نه. خیلی برام مهمه لطفا پاسخ بدید. با تشکر

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

معمولاً این گونه رژیمها با توجه به کوتاه بودنشون و بیش از حد کم کالری بودنشون متاسفانه در طولانی مدت مشکل رو می تونن بدتر بکنن. ممکنه با گذشت مدت زمان نسبتا کوتاهی کاهس وزن رو مشاهده کنید اما با گذشت زمان مجدداً به وزنتون اضافه میشه و اونوقت کاهش وزن سخت تر و غیرقابل تحمل تر خواهد شد

با احترام