تفسیر ام آر آی کمر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 7167 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام .خواستم جواب این ام آر آی کمر و بهم بگید.و بدونم مشکل چیه و راه درمان.

Mild scoliosis with left sided convexity is seen.

Small left paracentral disc herniation at T12-L1 and T12-11 levels are noted.

Bulged disc atL4-3level is present too.

پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
وقتتون بخير
اي كاش جنسيت و سن رو هم ذكر ميكرديد
جواب ام ار اي مقداري انحراف ستون فقرات را نشان مي دهد
همچنين در سطح مهره ي T12 و L1 بيرون زدگي ديسك جزيي وجود دارد
در محل بين مهره هاي L3 و L4 نيز بيرون زدگي ديسك وجود دارد
براي اصلاح انحراف ستون فقرات بايد تمرينات ويژه اي را انجام دهيد همچنين بايد كار هاي دستي مخصوص توسط فيزيوتراپيست برايتان صورت گيرد
براي بيرون زدگي ديسك نيز بعد از ارزيابي هاي بيشتر تمرينات و درمان هاي متفاوت وجود دارد كه براي هدف كاهش علائم و بازگرداندن ديسك به محل اوليه انجام مي شود.

تجربه شما

Central and biparacentral disc protrusion at l4_l5

level are seen associated with thecal impression

Central and right paracentral disc protrusion at L5_s1

level are seen associated with never root compression

سلام

میشه جواب ام آر آی منم بگید چطوره ؟

جنسیت مرد

سن 24

سپاس گزارم

@علی261074

کاربر گرامی سلام.
تیم تخصصی نی نی سایت در حال تکمیل است؛ اما درحال حاضر متخصص مرتبط با سوال شما در لیست تیم نی نی سایت وجود ندارد. به زودی کارشناسانی در این حیطه اضافه خواهند شد تا در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما باشند. از صبوری و حمایت شما سپاسگزاریم.