سلام.34ساله هستم و ماه اول اقدام به بارداری.پریود هام مرتب ولی هر ماه 4 تا 10 روز چرخشی شده بود اما از 2 ماه گذشته دقیقا 16 روز تاخیر ( 46روز )شده.دکترم سونو کرد و همه چی نرمال.برای بارداری این نامرتبط مشکل ساز نیست؟ نیاز به تنظیم پریود نیست؟ زمان برام مهم هست.این که مدتی باردار نشم و بعد اقدام به منظم کردن شود آزاردهنده است. پیشنهاد شما به عنوان پزشک به من چی میتونه باشه لتفن.
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام از اونجایی که سیکل های طبیعی ممکن است 28 یا 30 روزه باشن پس این چرخش کاملا طبیعیه و مشکلی ندارد روز سوم قاعدگی آزمایش هورمونی بدهید