نحوه برخورد با همسر شکاک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 64 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام با همسری که شکاک هست باید چیکار کنیم که شکش برطرف بشه؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
لطف کنید به سن خودتان و همسرتان اشاره کنید؟
چند سال است که ازدواج کردید؟
از حضوصیات و رفتارهای همسرتان بگویید؟
و اینکه چه اتفاقی افتاده که همسرتان شک کرده؟ و یا از اول هم همین طور بوده اند؟
برای راهنمایی بهتر احتیاج است که توضیح بیشتری بدهید
ممنونم
موفق باشید
نسترن بلک شاهی

تجربه شما

سلام من ۲۱ و اون ۲۴ ساله. سه سال و نیمه که ازدواج کردیم. از اول هم همین طور بوده مثلا اگه برم بیرون یه دعوای بزرگ میکنه یا حتی اگه بدون هیچ قصدی به یکی نگاه کنم عصبانی میشه و حتی اگه باخودش باشم بریم جایی که مرد باشه زود رفتارش تغییر میکنه حتی صدای نفس هاش میاد که عصبانی شده با اخم نگام میکنه و این هم بگم هیچ چیزی هم از من ندیده و کاری هم نکردم که باعث شکاکیتش بشه و اینکه توی خونوادش هم همه متعصب و غیرتی اند. ممنون از کمک شما