خوردن قرص ضدبارداری و بی نظمی پریودی

سلام

من یکی دوماهی هست که شروع به خوردن قرص ضد بارداری کردم ماه اول که همش لکه بینی داشتم ماه دوم به نسبت بهتر بود اما چنددونه مونده بود که قرصم تموم شه پریود شدم.یعنی علائم شو دارم دو روزه لکه بینی دارم الان میخوام بسته بعدی قرصمو شروع به خوردن کنم نوشته از روز دوم.حالا نمیدونم روز دوم از کی هست چون پریودم بهم ریخته.فعلا پریودیم باز نشده یعنی خون روان نمیاد

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید بین بسته قرص ۷ روز فاصله گذاشته واز روز هشتم مجدد بسته جدید را شروع به مصرف کنید موفق باشید