مصرف دارو و تاثیر آن بر دوقلوزایی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 119 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من ماه اول اقدامم به ماما مراجعه کردم و کلومفین و مدروفم نوشت برام که زود باردار شم و همون ماه هم نتیجه گرفتم اونم دوقلو نمیدونم تاثیر این داروها بوده یا طبیعی. آخه ما توو فامیلم نداریم دوقلو

و ۸هفته و ۶روز رفتم سونو قلب همه چی طبیعی بود میترسم این داروها احتمال سقط و مریضی بیاره و از دستشون بدم چیکار کنم این داروها این احتمال رو داره؟

تیروئیدم چکاب  قبل بارداری ۵.۷۲ بود ۲ماه قرص مصرف کردم اومد به 0.6خوبه؟خطر نداره

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام به خاطر مصرف دارو بوده خود دارو مشكلي ايجاد نمي كند ولي دوقلويي بارداري است كه نياز به مراقبت بيشتر دارد تحت نظر پزشك باشيد در مورد تيروييد هم متخصص غدد مراجعه نماييد

تجربه شما

ببخشید شما کلومفین رو چجور مصرف کردین؟ و اینکه آمپول خاصی هم زدی و یا کلومفین تنها خوردی؟

@مرگر

سلام

کلومیفن تنها خوردم

دکتر بهم داد

از روز دوم شب سوم پریود به مدت ۵ شب کلومیفن خوردم