عدم رابطه خوب با مادر

مرسی خانوم دشتي از وقتی که گذاشتید و جواب مو دادید 💙💙

لازم بگم که خداشکر رابطه م با همسرم بهتر از قبله در مورد درس هم بهش گفتم که ميخوام کنکور بدم گفت نمیدونم مامانت  باید بگه خودش خیلی مخالف نیس ولی میترسم مامانم نذاره .اگه مامانم نذاره شوهرم هم نميذاره

منم فعلن دارم تلاش میکنم برای قبولی تو ی دانشگاه خوب هنوز باخانوادم مطرح نکردم ميترسم از مخالفت شون از طرفی هم نمیشه ندید بگیرم مخالفتشون رو

از یه طرفی هم فعلا دوست ندارم بگم که دارم درس ميخونم میترسم وسط هاش کم بیارم یا اون چیزی که ميخوام قبول نشم و جلو بقیه ضایع بشم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
بسیار خوشحالم که روابطتون با همسر را بهبود دادید و بزرگترین ومهمترین قدم را برداشتید
بنظر میرسه شما وهمسرتان هنوز خودتان را به رسمیت نشناخته اید ؟؟
شما زن وشوهر هستید  ویک سال هست که خانواده تشکیل داده اید اجازه مادر شما نه از نظر عرف و شرع ونه از نظر قانون لازم نیست . چرا نمیتوانید خودتان تصمیم بگیرید
چه زمانی قرار هست شما دونفر مستقل شوید ایا از نظر مالی و .... به مادرتان وابستگی دارید ؟
دوست عزیز احترام گذاشتن به والدین با تحت تاثیر وسلطه آنها بودن فرق میکند .شما باید در امور زندگی با همسرتان همفکری کنید ونظر ایشان مهم هست نه فرد دیگری
با همسرتان صحبت کنید وانتظاراتتان را به عنوان همسر به ایشان بگویید وبخواهید به عنوان سرپرست خانواده مسئولیت زندگی را به عهده بگیرند
مسئولیت تنها کار کردن و مخارج زندگی را تامین کردن نیست بلکه باید مسئولیت تصمیمات زندگی را نیز  قبول کنند
قبلا اشاره کرده بودید همسرتان چادر دوست ندارند وشما از ترس مادرتان چادر سر میکنید . پس چرا ازدواج کرده اید؟ اگر الان نخواهید این موضوع را مدیریت کنید در اینده بسیار دچار مشکل خواهید شد چرا که مادر شما  در زمان بچه دار شدن شما اسم فرزندتان نوع تربیتش و ...... انتظار دارند نظر دهند
هم شما وهم همسرتان  به عنوان یک زوج و یک خانواده باید مستقل رفتار کنید تا در اینده بتوانید پدر ومادری نمونه برای فرزند خود شوید
شاید در ابتدا برای هردوی شما سخت باشد و با تهدید و قهر مادرتان مواجه شوید لکن به هر حال شما باید وارد این مرحله شوید در غیر این صورت حتما با مشکلات بسیاری در اینده روبه رو خواهید شد
میتوانید هر دوی شما با مراجعه به مشاور در مورد نحوه مستقل شدن و مدیریت این موضوع کمک حرفه ای دریافت کنید
موضوع درس خواندنتان را فعلا مطرح نکنید