اقدام به بارداری و تخمک گذاری

سلام .تو پنجمین ماه اقدام به بارداری هستم . پریودی هام ۳۰ روزه بودن .ولی از وقتی تو اقدامم خوردن به هم و طی این سه ماه   ۳۲ و ۳۴ روزه پریود شدم این ماه آخری هم ۴۰ روزه .امروز روز ۱۱ سیکلم هست کیت تخمک گذاری زدم  جدا از اون خط پررنگ که باید باشه یه حاله هم افتاد یعنی یه  خط خیلی  کمرنگ و اینکه  این خط نشانه ای از نزدیک شدن به تخمک گذاریه ؟!!. با توجه به اینکه میگن ۱۴ روز باید از طول دورت  بیایی عقب تاریخ تخمک گذاری هست ولی باتوجه به تاریخ پریودیهام که گفتم خورده بهم من چجوری حساب کنم ؟. حالا امکان داره همین روزا تخمک گذاری داشته باشم ؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است  از شب ۱۴ سیکل قاعدگی تا شب ۲۴ سیکل قاعدگی یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید اگر تا ۲ ماه آینده باردار نشدید بهتر است زیر نظر پزشک از دارو استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید موفق باشید