میخوام بدونم دمنوش بلوبری واقعا برای از بین بردن چربی شکم تاثیر گذاره ؟و نحوه درست و زمان مناسب مصرفش چیه ؟

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب.
دمنوشها به هیچ عنوان تاثیری در کاهش حجم چربیهای بدن ندارند و بهتر است با یک رژیم صحیح غذایی کم کالری چربیهای اضافی را از بین ببرید

تجربه شما

من خودم لاغرم فقط دلم میخواد شکمم تخت باشه. میدونم با ورزش این اتفاق میفته ولی دوست دارم تاثیر دمنوش روهم بدونم