گرفتن مهريه بدون قسط بندی

سلام وقت بخير حدود ٢٠روزه خونه مادرم زندگی ميكنم همسرم به شدت عصبیه و دست بزن داره بهم خيانت كرده و مشكل زياد داريم. ميخوام مهريم رو به اجرا بزارم سوالم اينه كه خودش هيچی نداره اما پدرش داره. ميتونم بدون اينكه مهريم قسط بندی بشه حكم جلبشو بگيرم تا اينطوری خانوادش مهريمو بدن؟

پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام،
ببینید با توجه به تغییر قانون حمایت از خانواده مبحث مهریه هم تغییراتی داشته،شما میتونید به دادگاه خانواده مراجعه کنید و درخواست گرفتن مهریه تون رو به اجرا بزارید،اگر همسرتون اموالی نداشته باشه تا 110 سکه بله،دادگاه حکم به حبسشون میتونن بدن،بستگی به نظر قاضى داره ولی مازاد 110 سکه به هیچ عنوان زندان ندارد.
موفق باشيد